X

Ο Φλεβάρης φεύγει και ο χιονιάς επιστρέφει στις ΗΠΑ

Ολιγοήμερο διάλειμμα ηλιοφάνειας είχαν οι μεσοδυτικές και οι βορειοανατολικές αμερικανικές πολιτείες, καθώς ο χιονιάς επιστρέφει με άγριες διαθέσεις.

Ant1news

Σφοδρές βροχοπτώσεις και χιόνια έπεσαν στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, ενώ οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η καταιγίδα θα κινηθεί προς τα νότια, φέρνοντας τις πολυπόθητες βροχές στην Καλιφόρνια, η οποία έχει πληγεί από την ξηρασία. Εξαιτίας της κακοκαιρίας, πάντως, ξεριζώθηκαν δέντρα και υπέστη ζημιές το δίκτυο ηλεκτροδότησης στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν από το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες.Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας, το διάλειμμα της ηλιοφάνειας στις μεσοδυτικές και βορειοανατολικές αμερικανικές πολιτείες φαίνεται πως φθάνει στο τέλος του, καθώς ο Μάρτης θα φέρει νέο κύμα ψύχους.

 

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι εικόνες από παγωμένες λίμνες και ποτάμια, ενώ οι ειδικοί ανησυχούν για το τι θα συμβεί, όταν ο καιρός βελτιωθεί και οι τεράστιοι όγκοι πάγου λιώσουν...