X

Αστυνομικός ασέλγησε στο πτώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον;

Αστυνομικός καταγγέλλει ότι τιμωρήθηκε επειδή κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά συναδέλφου του μπροστά στο άψυχο κορμί της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Ant1news

Ο Μπράιαν Γουέιρ κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δημοτικών αρχών του Μπέβερλι Χιλς, για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε μετά την καταγγελία που έκανε για συνάδελφό του, όταν βρήκαν νεκρή την τραγουδίστρια Γουίτνεϊ Χιούστον σε δωμάτιο ξενοδοχείου, τον Φεβρουάριο του 2012.

Ο Γουέιρ είχε σπεύσει πρώτος στο δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρή η διάσημη τραγουδίστρια και είχε καλύψει τη σορό της με ένα λευκό σεντόνι. Σε έγγραφη αναφορά που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Μπράιαν Γουέιρ αναφέρει πως ο συνάδελφός του, Τέρι Νούταλ, αφαίρεσε το σεντόνι με το οποίο ήταν καλυμμένο το άψυχο κορμί της Γουίτνεϊ Χιούστον και ακούμπησε το χέρι του, κάνοντας απρεπή σχόλια: «Διάολε, δείχνει ακόμη ελκυστική για μια γυναίκα της ηλικίας της, έτσι;»

Ο αστυνομικός που κατήγγειλε το περιστατικό υποστηρίζει πως «τιμωρήθηκε σιωπηλά» με την απομάκρυνσή του από τις μονάδες SWAT και Κ-9 όπου υπηρετούσε και ζητά την αποκατάστασή του.