X

Ο Ομπάμα, η ντε Τζενέρις, η Μισέλ και τα τατουάζ

Σύζυγο της Μισέλ, αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο η Έλεν ντε Τζενέρις, η οποία τον υποδέχθηκε στην εκπομπή της, κι εκείνος της αποκάλυψε αν και πότε θα κάνει.. τατουάζ!

Ant1news

Οπλισμένος με μπόλικο χιούμορ, ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζει τις βόλτες του στις τηλεοπτικές εκπομπές, στην προσπάθειά του να προωθήσει το νέο πρόγραμμα υγείας των ΗΠΑ. Μετά την παρουσία του στην ιδιαίτερη εκπομπή του Ζακ Γαλυφιανάκη, ο Αμερικανός πρόεδρος τα ...είπε στον τηλεοπτικό αέρα με την φετινή οικοδέσποινα των Όσκαρ, Έλεν ντε Τζενέρις.

Καλωσορίζοντάς τον μάλιστα τον προσφώνησε "σύζυγο της Μισέλ", με τον Μπαράκ Ομπάμα να απαντά με ένα χαμόγελο…. 

Η Έλεν Ντε Τζένερις αναρωτήθηκε αν έφτιαξε το κρεβάτι του το πρωί, μιας και η Μισέλ λείπει από το Λευκό Οίκο και εκείνος παραδέχτηκε πως το άφησε άστρωτο, ενώ όταν ρωτήθηκε πως θα αντιδράσει αν οι κόρες του του ανακοινώσουν ότι θέλουν να κάνουν τατουάζ, δεν έκρυψε τη δυσφορία του ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό ότι έχει προειδοποιήσει τα κορίτσια του πως αν ποτέ κάνουν εκείνες τατουάζ, τότε θα κάνει κι εκείνος με τη Μισέλ ακριβώς το ίδιο σχέδιο! "Θεωρώ ότι αυτό θα τις αποτρέψει από το να το κάνουν", τόνισε.



Στη συνέχεια ο Ομπάμα αποκάλυψε τις τηλεοπτικές προτιμήσεις του σε ότι αφορά τις σειρές, ενώ παραδέχτηκε πως η ζωή στη Ουάσινγκτον είναι λίγο πιο βαρετή από αυτή που δείχνει η τηλεόραση."Αν με ακολουθούσατε σε ό,τι κάνω κάθε μέρα, θα βλέπατε ότι κάθομαι σε ένα δωμάτιο, και μιλάω με ένα σωρό άντρες με γκρι κουστούμια", είπε χαρακτηριστικά ο αμερικανός πρόεδρος.