X

Ποια είναι η γυναίκα που πέταξε το παπούτσι στην Χίλαρι Κλίντον;

Είναι από το Φοίνιξ  και δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε μπελάδες…

Ant1news

Η 36χρονη Άλισον Ερνστ είναι η γυναίκα που πέταξε το παπούτσι στην Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Λας Βέγκας.

Μετά από αυτήν την ενέργεια η Άλισον Ερνστ συνελήφθη. Ωστόσο εκτός από το παπούτσι στην Κλίντον είχε προλάβει να σκορπίσει στον αέρα έγγραφα, τα οποία σύμφωνα με την Las Vegas Review Journal ήταν μία απόρρητη έκθεση του υπουργείου Άμυνας από το 1967, για την επιχείρηση με το όνομα «Σίνθια», που είχε γίνει στη Βολιβία.

Η Ερνστ μπήκε στο χώρο που μιλούσε η Κλίντον φορώντας μία ξανθιά περούκα, ενώ είχε ένα παπούτσι κρυμμένο στην τσάντα της. Κάτι που δεν εντόπισαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας καθώς η 36χρονη κατάφερε να αποφύγει όλους τους ελέγχους.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ερνστ απασχόλησε τις αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο κατά την ακροαματική διαδικασία για τον Τζέιμς Χολμς ( που είχε ανοίξει πυρ σε ένα κινηματογράφο) και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε, υποστήριζε ότι ήθελε να παρουσιάσει κάποια στοιχεία που ήταν κρίσιμα για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Πάντως, η Χίλαρι Κλίντον δεν έχασε την ψυχραιμία της και αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό και συνέχισε την ομιλία της, αφού η Ερνστ απομακρύνθηκε από τον χώρο από τους υπεύθυνους ασφαλείας.