X

Λουτρό αίματος σε φοιτητικό πάρτι στο Κάλγκαρι του Καναδά

Πέντε νέοι βρήκαν το θάνατο από το μαχαίρι μανιακού που αιματοκύλισε τη γιορτή στο Κάλγκαρι. Γιος αστυνομικού ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη.

Ant1news

Ως «το χειρότερο έγκλημα στην ιστορία του Κάλγκαρι» περιέγραψε την επίθεση ο αρχηγός της αστυνομίας στην καναδική πόλη, Ρικ Χάνσον.

Ένας νεαρός, οπλισμένος με μαχαίρι, σκότωσε εν ψυχρώ πέντε νέους -4 άνδρες και 1 γυναίκα- σε φοιτητικό πάρτι σε σπίτι της συνοικίας Μπρένγουντ.

Μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η αστυνομία, περιπολικά έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος και έπειτα από καταδίωξη συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος είναι γιος αστυνομικού.

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος τα πτώματα τριών ανδρών και μία γυναίκα να χαροπαλεύει. Θανάσιμα τραυματισμένος βρέθηκε ένας νέος στον κήπο… Οι τραυματίες ξεψύχησαν κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο. Τα θύματα είναι όλα ηλικίας 22-27 ετών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Κάλγκαρι, Ρικ Χάνσον, δήλωσε πως μίλησε στον πατέρα του δράστη, ο οποίος είναι συντετριμμένος και αδυνατεί να εξηγήσει πως ο γιος του έγινε δολοφόνος. «Είναι απολύτως συντετριμμένος. Μου ζήτησε να μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε.