X

Ο Νικολά Σαρκοζί το 'βαλε… στα πόδια στο Μπέβερλι Χιλς

Έκπληκτοι έμειναν οι τουρίστες που έκαναν βόλτα σε προάστιο του Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ, όταν είδαν το Νικολά Σαρκοζί να κάνει τζόκινγκ.

Ant1news

Ατραξιόν για τους τουρίστες έγινε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αμερική εθεάθη να κάνει τζόκινγκ σε "χρυσό" προάστιο. Ο Σακροζί φαίνεται πως δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο του χόμπι και αφιερώνει χρόνο στο να τρέχει, κάτι που τον κρατάει σε φόρμα.

Μάλιστα, οι τουρίστες βιντεογράφησαν το τζόκινγκ του πρώην προέδρου και το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αρχικά από την αμερικανική ιστοσελίδα tmz.com.

Σε αυτό εμφανίζεται ο πρώην Γάλλος πρόεδρος να σταματά το τρέξιμό του για να χαιρετίσει Αμερικανούς τουρίστες που τον αναγνώρισαν και να ανταλλάξει μερικές κουβέντες μαζί τους, συνοδευμένος από τους τρεις σωματοφύλακές του.

Το ζεύγος Σαρκοζί κάνει επιτυχημένο ταξίδι στην Αμερική. Πριν από μια εβδομάδα ο πρώην πρόεδρος συνόδευσε τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι σε κονσέρτο που έδωσε στο Λος Αντζελες, ενώ η Μπρούνι εμφανίστηκε στη διάσημη εκπομπή της Ελεν ντε Τζενέρις, όπου μίλησε για το ζευγάρι της με τον Σαρκοζί και για τον τρελό έρωτα που ένιωσε μόλις τον είδε.