X

Στο…σπίτι με οικογένεια μέλος της Κου Κλουξ Κλαν

«Τα παιδιά μας από μόνα τους δεν επιλέγουν να έχουν μαύρους ή Μεξικάνους φίλους» λέει η μητέρα.

Ant1news

Η διαβόητη οργάνωση  Κου Κλουξ Κλαν άνοιξε τηις πόρτες της στον μυστικό και γεμάτο μίσος κόσμο της, ενώ προετοιμάζονταν να εκπαιδεύσουν νέα μέλη τους με "στρατιωτικό στυλ μάχης" για πρώτη φορά.

Επιμένοντας ότι επίκειται ένας νέος φυλετικός εμφύλιος πόλεμος στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, μια οικογένεια μέλος της Κου Κλουξ Κλαν επέτρεψε στις κάμερες να τους ακολουθήσουν σε μια μυστική συνάντηση στη Δυτική Βιρτζίνια.

Η μητέρα Αμάντα, ο πατέρας Σαμ και το δύο παιδιά τους, Μάικ και Ντάστιν επέτρεψαν σε δημοσιογράφους να βιντεοσκοπήσουν τη συμμετοχή τους στην συνάντηση, στην οποία «μπορούσε κανείς να ακούσει τα μέλη να λένε τη λέξη ''αράπης'' και να φωνάζουν υπέρ της ''λευκής δύναμης'' από διάφορα καταλύματα, στο Πάρκεσμπουργκ όπου έγινε η συνάντηση», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα εβδομάδων στρατολόγησης όπου συμμετείχαν 40 άτομα, μια απόδειξη ότι η ρατσιστική ομάδα είναι πλήρως ενεργή, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο πατέρας Σαμ, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές, αρνήθηκε να δώσει το επίθετο της οικογένειάς, αλλά προειδοποίησε για τα σχέδια της ομάδας του στην ομιλία του. Όπως δήλωσε, η εκπαίδευση έχει ήδη ξεκινήσει «Έχουμε οργανωμένη εκπαίδευση για να προετοιμαστούμε για τον πόλεμο που έρχεται»

Η μητέρα της οικογένειας Αmanda λέει στη Daily Mail «Πήγαινα σε αγώνες όταν ήμουν έγκυος» και συμπληρώνει «Τα παιδιά μας από μόνα τους δεν επιλέγουν να έχουν μαύρους ή Μεξικάνους φίλους».

Ένας φοιτητής 23 ετών βγάζει το μίσος του σε ένα ροκ τραγούδι που παίζει στην κιθάρα του φορώντας την κουκούλα της οργάνωσης και προσκαλεί του λευκούς να μείνουν ενωμένοι.