X

Νύφη σκοτώθηκε καθ’ οδόν για το μπάτσελορ πάρτι

Τραγικός θάνατος 26χρονης σε τροχαίο, λίγα λεπτά αφότου τράβηξε την τελευταία selfie φωτογραφία της.

Ant1news

Έξι ημέρες πριν βάλει το νυφικό και παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, η 26χρονη Κολέτ Μορένο έχασε τη ζωή της καθ’ οδόν για το μπάτσελορ πάρτι με την φίλη της.

Η Άσλεϊ Τέομπαλντ οδηγούσε το αυτοκίνητο όταν σε έναν ορεινό επαρχιακό δρόμο του Μισούρι, επιχείρησε ριψοκίνδυνη προσπέραση. «Είχαμε μπροστά μας φορτηγά και οι εξατμίσεις τους ενοχλούσαν την Κολέτ, η οποία είχε άσθμα. Την είχε πιάσει βήχας και της είπα: ΟΚ, πρέπει να τα προσπεράσω», δήλωσε μετά το τραγικό περιστατικό η φίλη του θύματος.

Κατά τραγική ειρωνεία, λίγα λεπτά πριν από τη μοιραία σύγκρουση, η Κολέτ Μορένο τράβηξε μία selfie μέσα στο αυτοκίνητο… η οποία έμελλε να είναι η τελευταία της.

Η φίλη της, Άσλεϊ, επιχείρησε μία επικίνδυνη προσπέραση. Από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα φορτηγάκι. Αν και οι δύο οδηγοί προσπάθησαν να αποφύγουν το μοιραίο, το φορτηγάκι χτύπησε με δύναμη το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες, από τη μεριά του συνοδηγού.

Η Άσλεϊ Τέομπαλντ και ο οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά, ωστόσο η 26χρονη Κολέτ Μορένο άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ο θάνατος παραμόνευε την άτυχη Κολέτ καθ’ οδόν για το μπάτσελορ πάρτι στη Λίμνη Ozarks, όπου θα περνούσε το σαββατοκύριακο με τις φίλες της. Στις 26 Ιουνίου θα παντρευόταν τον αγαπημένο της, ενώ ήταν μητέρα ενός 5χρονου αγοριού.