X

Απίστευτη γκάφα στον αέρα του CNBC: Ο CEO της Apple είναι gay!

Σε μία απίστευτη γκάφα υπέπεσε παρουσιαστής του CNBC, με αποτέλεσμα να πέσει εκκωφαντική σιωπή στο στούντιο για μερικά δευτερόλεπτα, εξαιτίας της αμηχανίας.

Ant1news

Γκάφα ολκής από τον παρουσιαστή του CNBC, Simon Hobbs, ο οποίος κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής, αποκάλυψε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που ο ίδιος δεν έχει ποτέ παραδεχθεί δημοσίως.

Το απίστευτο συμβάν συνέβη on air στην εκπομπή κατά την οποία συζητούσαν την δημόσια αποκάλυψη της ομοφυλοφιλίας υψηλά ιστάμενων σε εταιρείες κολοσσούς και του κατά πόσο αυτό επηρέασε τη ζωή τους αφενός και την πορεία της εταιρείας αφετέρου.

Για το θέμα καλεσμένος ήταν ο αρθρογράφος των New York Times, James B. Stewart, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΡ, John Browne, τον πρώτο επικεφαλής μεγάλης εταιρείας, που είχε συμπεριληφθεί στις 500 ισχυρότερες του Fortune, και έκανε τη σχετική αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του.

"Φυσικά υπάρχουν γκέι σε πολλές μεγάλες εταιρείες. Έχω μιλήσει με πολλούς από αυτούς", είπε ο Stewart.

"Νομίζω, ότι και ο Tim Cook είναι ανοιχτός και χαλαρός, σχετικά με το ότι είναι στο τιμόνι της Apple και είναι γκέι, έτσι δεν είναι", είπε ο παρουσιαστής του CNBC.

Ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα σιωπής και αμηχανίας, πριν μιλήσει ο ίδιος και πει... "Ω θεέ μου, ήταν λάθος αυτό; Δεν έπρεπε να το πω... Νόμιζα, ότι το είχε παραδεχθεί δημόσια".