X

"Ο Ομπάμα είναι γκέι" δηλώνει αμερικανίδα ηθοποιός!

Πασίγνωστη αμερικανίδα ηθοποιός δήλωσε και μάλιστα μπροστά στην κάμερα ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γκέι και η σύζυγός του τρανσέξουαλ προκαλώντας τις αντιδράσεις της αμερικανικής κοινωνίας.

Ant1news

Δήλωση-σοκ της γνωστής αμερικανίδας ηθοποιού Τζόαν Ρίβερς για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Μπάρακ Ομπάμα και της συζύγου του.

Η Ρίβερς, ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας άφησε με το στόμα ανοιχτό Αμερικανό ρεπόρτερ, που ρωτούσε τους περαστικούς σε δρόμο της Ουάσινγκτον την γνώμη τους, εάν θα ήθελαν έναν γκέι πρόεδρο και μία γυναίκα στο Λευκό Οίκο.

«Μα, έχουμε έναν γκέι πρόεδρο, τον Ομπάμα. Ξέρετε τη Μισέλ, είναι τρανσέξουαλ. Όλοι το ξέρουμε», είπε η Ρίβερς.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός έκανε αυτή την «πιπεράτη» δήλωση μπροστά σε κάμερα με περίσσιο θάρρος, η οποία είναι καταγεγραμμένη σε βίντεο επιβεβαιώνοντας το ομοφοβικό παραλήρημα της διάσημης Αμερικανίδας κωμικού.

Η 81χρονη Ρίβερς είναι γνωστή στις ΗΠΑ όχι μόνο για την κοφτερή γλώσσα της, αλλά και για τον εθισμό της στις πλαστικές που όπως αποδεικνύει και ο φακός την έχουν παραμορφώσει. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που η γλώσσα της στάζει «φαρμάκι» για το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Η Ρίβερς προκάλεσε την αγανάκτηση οποιουδήποτε έχει ευαισθησίες γύρω από τις φυλετικές διακρίσεις όταν δήλωσε σε αμερικανικά ΜΜΕ: «Κάποτε είχαμε για πρώτη κυρία την "Τζάκι Ο". Τώρα έχουμε την "Μπλάκι Ο"», αναφερόμενη προφανώς στην «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και το χρώμα της επιδερμίδας της.

Η ίδια, πάντως, πολλές φορές έχει ειρωνευτεί την εβραϊκή καταγωγή της, γι’ αυτό και ίσως θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει σχόλια που αγγίζουν τον καθαυτό ρατσισμό, ακόμη και όταν λέει: «Στην ζωή μου έχω κάψει περισσότερο κόσμο ακόμη και από τον Χίτλερ».