X

Ο Ομπάμα «έκλεψε» στην σειρά αναμονής σε fast food και δεν είχε αρκετά λεφτά να πληρώσει!

Σε μείζον θέμα εξελίσσεται η τελευταία «γκάφα» στην οποία υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ant1news

Στο Όστιν του Τέξας βρίσκεται ένα από τα θρυλικότερα φαστ φουντ των ΗΠΑ, το “Franklin's BBQ joint”, το οποίο είναι διάσημο τόσο για τα μπέργκερ του, όσο και για τις… τεράστιες ουρές που καθημερινά δημιουργούνται από τους πελάτες του.

Αυτοί που γνωρίζουν  υποστηρίζουν ότι καμιά φορά χρειάζεται να περιμένει κανείς ακόμα και τρεις ώρες για να εξυπηρετηθεί στo Franklin's αλλά ποτέ κανείς δεν φεύγει και το κανείς δεν περνάει παρακάμπτει την ουρά.

Όμως την Τρίτη το μεσημέρι κάποιος τόλμησε να σπάσει την παράδοση και να προσπεράσει την ουρά για να παραγγείλει πρώτος φαγητό. Αυτός ο άνδρας δεν ήταν άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος βρέθηκε στο Τέξας για μια μίνι περιοδεία.

Έτσι λοιπόν γνωρίζοντας τη φήμη των μπέργκερς του Franklin's έσπευσε στο μαγαζί για να πάρει φαγητό για τον ίδιο, τη συνοδεία του αλλά και για το προσωπικό του Air Force One.



Μπαίνοντας στο μαγαζί είδε την ουρά και χωρίς να σκεφτεί την προσπέρασε, αφήνοντας ακόμα και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού έκπληκτο, ο οποίος όταν τον χαιρέτησε τον Αμερικανό πρόεδρο του είπε πως κανείς δεν έχει τολμήσει ποτέ να περάσει μπροστά στην ουρά και πως μπορεί να είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά έκανε κάτι «ανήκουστο».

Ο Ομπάμα αιφνιδιάστηκε, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η ουρά ήταν μεγάλη και ότι δεν είχε χρόνο για να περιμένει, ενώ για να δικαιολογηθεί είπε πως ένιωσε πολύ άσχημα που χρειάστηκε να προσπεράσει την ουρά.

Στη συνέχεια, προφανώς ακόμα συγχυσμένος, προσπάθησε να κάνει αστεία με το προσωπικό και τους πελάτες, παρήγγειλε φαγητό αξίας 300 δολαρίων, ενώ προσφέρθηκε να πληρώσει και τον λογαριασμό ενός πατέρα και της κόρης του που ήταν οι τελευταίοι πελάτες που παρήγγειλαν πριν ο ίδιος προσπεράσει την ουρά.




Ωστόσο, η γκάφα του Ομπάμα δεν σταματά εδώ, καθώς όταν η παραγγελία του ετοιμάστηκε έβγαλε από την τσέπη του κάποια χρήματα που όμως δεν έφταναν για να πληρώσει τον λογαριασμό, καθώς ήταν όλα τους χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου και στη συνέχεια ζήτησε να πληρώσει με πιστωτική κάρτα, μια συλλεκτική μαύρη κάρτα της τράπεζας JPMorgan, την οποία έβλεπαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί…

Τελικά η παραγγελία πληρώθηκε και ο Μπαράκ Ομπάμα έφυγε από το μαγαζί, όμως η συνέχεια δόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Twitter, με τους περισσότερους να κατηγορούν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι δεν καταδέχθηκε να περιμένει στην ουρά!

\