X

«Μουρντάρης» πρόεδρος...

Μπορεί η Μόνικα Λεβίνσκι να θεωρείται η πιο διάσημη ερωμένη του πλανήτη, ωστόσο τη δόξα έρχεται να της κλέψει τώρα η «Energizer».

Ant1news

Το ότι δεν φημίζεται για τις μονογαμικές πεποιθήσεις του, το καταλάβαμε όταν στα τέλη της δεκαετίας του 90 ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε "ανάρμοστη σωματική επαφή" με την υπάλληλό του Μόνικα Λεβίνσκι.

Ότι είχε όμως και δεύτερη ερωμένη, τα χρόνια της παντοδυναμίας του, έρχεται τώρα στο φως της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Μπιλ Κλίντον και την ξανθιά αγαπημένη του με το κωδικό όνομα «Energizer», δηλαδή... ενεργητικό.

Η αποκαλυπτική αυτή πληροφορία περιλαμβάνεται στο βιβλίο του Ρόναλντ Κέσλερ, με τίτλο «Άγνωστες λεπτομέρειες από τη μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας»), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, ο πρώην πλανητάρχης δεν δίσταζε να φιλοξενεί το αντικείμενο του πόθου του στον Λευκό Οίκο, αμέσως μόλις η σύζυγός του, Χίλαρι εγκατέλειπε το κτίριο.

«Ήταν μία ζεστή μέρα και η ξανθιά γυναίκα φορούσε ένα μπλουζάκι με τολμηρό ντεκολτέ, με αποτέλεσμα το στήθος της να είναι πολύ εκτεθειμένο. Μεταξύ τους έδειχναν πολύ άνετοι και φιλικοί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι ήταν εραστές. Το σπίτι ήταν φυσικά, κάθε φορά, ενήμερο για την άφιξη της ξανθιάς γυναίκας», περιγράφει ένας από τους εργαζόμενους στον Λευκό Οίκο. 

Η φλογερή ξανθιά, γράφει το βιβλίο, έφτανε με ένα SUV, μόλις η Χίλαρι έφευγε από το σπίτι, ενώ οι μυστικοί αστυνομικοί είχαν την εντολή απλώς να την αφήνουν να περνά, χωρίς να τη σταματούν ή να την πλησιάζουν.

Τον κωδικό όνομα «Energizer» είχαν δώσει στη γυναίκα οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Κλίντον προκειμένου να μπορούν να παρακολουθούν τα ίχνη της με την απαιτούμενη διακριτικότητα.

Οι εκπρόσωποι του Μιπλ Κλίντον δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την προδημοσίευση του βιβλίου όπως αυτή κυκλοφορεί στην εφημερίδα New York Post. Όμως ο εκπρόσωπος της Χίλαρι, ερωτηθείς για το βιβλίο του Κέσλερ περιορίστηκε να απαντήσει: «Κι άλλο βιβλίο;»