X

Αίμα συνεχίζει να ρέει στο Μιζούρι

Αστυνομικοί σκότωσαν έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι στο Σεντ Λούις στο Μιζούρι.

Ant1news


Θέατρο αιματοβαμμένων ταραχών παραμένουν τα προάστια του Μιζούρι, με επίκεντρο το Φέργκιουσον, μετά το θάνατο νεαρού αφροαμερικανού που σκότωσε αστυνομικός πριν από 10 ημέρες. 

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε, την Τρίτη, άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι στο πραόαστιο Σεντ Λούις. Όπως εξήγησε, ο αρχηγός της αστυνομίας του Σεντ Λούις, στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, οι αστυνομικοί επενέβησαν διότι δέχθηκαν κλήση για έναν άνδρα που φαινόταν ότι είναι ταραγμένος, ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρι και φώναζε «Σκοτώστε με τώρα» ενώ προσέγγιζε το περιπολικό.


«Οι αστυνομικοί τον προειδοποίησαν αρκετές φορές. Φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους και δύο αστυνομικοί έκαναν χρήση των όπλων τους. Ο ύποπτος πέθανε» έγραψε ο Σαμ Ντότσον.

  

Ορισμένοι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον τόπο του εγκλήματος όπου οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την πρόσβαση τοποθετώντας κίτρινη κορδέλα μπροστά από ένα παντοπωλείο στο Σεντ Λούις ενώ επαναλάμβαναν το σύνθημα των διαδηλωτών στο Φέργκιουσον: τα χέρια ψηλά, μην πυροβολείτε!