X

Φτιάχνουν Πύργο του Άιφελ στο... Μαϊάμι

Το νέο αρχιτεκτονικό «στολίδι» φιλοδοξεί να γίνει το σήμα κατατεθέν της πόλης!

Ant1news

Το δεύτερο ψηλότερο κτήριο στις ΗΠΑ αναμένεται να κατασκευαστεί στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το νέο σύμβολο της πόλης και θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Ο Πύργος Skyrise, κόστους 430 εκατομμυρίων δολαρίων θα είναι ένας σύγχρονος μεγαλοπρεπής ουρανοξύστης με ύψος 305 μέτρα, ο οποίος θα κατασκευαστεί κοντά στην προκυμαία της περιοχής South Beach και έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ο “Πύργος του Άιφελ” του Μαϊάμι.

Ο εμπνευστής του έργου είναι ο Jeff Berkowitz και όπως φαίνεται φιλοδοξεί να κατασκευάσει έναν «Πύργο του Άιφελ» στην καρδιά της αμερικανικής πόλης.

Το νέο «στολίδι» του Μαϊάμι, εκτός από τρεις τεράστιες βεράντες που θα περιβάλλονται από γυάλινη επένδυση και θα προσφέρουν πανοραμική και ατελείωτη θέα της πόλης στους επισκέπτες, ένα night club, ένα μπαρ και ένα πολυτελές εστιατόριο θα προσφέρει και δυο ξεχωριστές επιλογές διασκέδασης, που θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Όποιος είναι λάτρης της περιπέτειας και αψηφά τον κίνδυνο ο «πύργος» θα διαθέτει και υπηρεσίες ελεύθερης πτώσης, με την ονομασία SkyRise Drop, αλλά και το SkyPlunge, ένα σπορ που μοιάζει με το bungee jumping και απευθύνεται σε όσους τολμούν να κάνουν μια «βουτιά» από ύψος 300 μέτρων!

Ο ουρανοξύστης θα είναι ο δεύτερος ψηλότερος πύργος παρατήρησης της χώρας, μετά τον Stratosphere στο Λας Βέγκας και οι εργασίες για την κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2017.