X

Ένα δελφίνι βοήθησε μία 7χρονη να αποδεχθεί τα προσθετικά μέλη

Ενα δελφίνι έγινε αιτία για να αλλάξει η ζωή ενός κοριτσιού στο Φοίνιξ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ant1news



Ο λόγος για την 7χρονη Φερνάντα Ρούμπιο, που μέχρι πρότινος έκλαιγε και μόνο στην ιδέα να βάλει προσθετικά μέλη. Η μητέρα της Φερνάντα είπε ότι η κόρη της κρατούσε τα τεχνητά μέλη για ένα χρόνο, αλλά δεν τα ήθελε.

«Συνέχιζε να κλαίει», ανέφερε σχετικά η μητέρα της για την άρνηση της μικρούλας να αποδεχθεί τα προσθετικά μέλη. Μία ημέρα, όμως, άλλαξαν όλα χάρη σε μία ταινία με ένα δελφίνι. Η μικρή παρακολούθησε με τους γονείς της την ταινία Dolphin Tale για ένα δελφίνι που χρησιμοποιούσε προσθετική ουρά και το κοριτσάκι ξετρελάθηκε.

Οι γονείς της ήρθαν σε επαφή με τους παραγωγούς της ταινίας και τους εξήγησαν τι είχε συμβεί, ενώ στη συνέχεια η εταιρεία που είχε κατασκευάσει το τεχνητό μέλος του δελφινιού της ταινίας, έφτιαξε να ζευγάρι σύγχρονα και εξελιγμένα πρόσθετα μέλη για την μικρή Φερνάντα.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι κανόνισαν να πάει σε μια ειδική κατασκήνωση με παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια κινητικά προβλήματα, αλλά της επεφύλαξαν και μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, καθώς της έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το δελφίνι της ταινίας.

Την ημέρα, μάλιστα, που επισκέφτηκε το δελφίνι ήταν και τα γυρίσματα της νέας ταινίας (Dolphin Tale 2) και τώρα η μικρή Φερνάντα θα έχει έναν μικρό ρόλο στη νέα παραγωγή.