X

Φωτογραφίες με την εγγονή του twittάρει ο Μπιλ Κλίντον

Πανευτυχείς ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον, «σύστησαν» στους διαδικτυακούς φίλους τους την εγγονή τους, Σάρλοτ ποστάροντας φωτογραφίες στο twitter.

Ant1news

Δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για τον ερχομό της εγγονής τους στη ζωή, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον, που καλωσόρισαν το νέο μέλος της πρώην πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ και μέσα από τα social media.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ανάρτησε στο Twitter του μία φωτογραφία του ίδιου και της συζύγου του με τη νεογέννητη εγγονή τους με τη λεζάντα: «Σάρλοτ, η γιαγιά σου η Χίλαρι κι εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι».

Είχε προηγηθεί μια κοινή δήλωσή τους στην οποία, οι ευτυχισμένοι παππούδες ανέφεραν ότι νιώθουν «ευλογημένοι, ευγνώμονες και πολύ χαρούμενοι που είναι οι παππούδες ενός όμορφου κοριτσιού». 

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι που είμαστε με την κόρη μας και τον άντρα της ενώ καλωσορίζουν την κόρη τους στον κόσμο», αναφέρεται ακόμα στη δήλωση, όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στην Τσέλσι η οποία «είναι καλά και λάμπει από ευτυχία, ενώ ο σύζυγός της, Μαρκ είναι έτοιμος να σκάσει από περηφάνια». 

Το νεογέννητο πήρε το όνομα Σάρλοτ, ενώ θα έχει και τα δύο επίθετα των γονιών της Κλίντον και Μεζβίνσκι.