X

Δασκάλες του… σεξ

Ερωτικό «τρίο» με δυο δασκάλες και τον 16χρονο μαθητή τους

Ant1news


Η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, δασκάλες του Destrehan High School του St. Charles Parish, στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, κατηγορούνται για αποπλάνηση μαθητή τους, ηλικίας 16 ετών. Η «ερωτική φωλιά» των 3 ήταν το σπίτι της Respess, όπου κάποιες συνευρέσεις καταγράφηκαν σε βίντεο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Η Dufresne, δασκάλα στο Destrehan επί 10 χρόνια και μητέρα τριών παιδιών, συνελήφθη, την Τρίτη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 200.000 δολαρίων. Βρίσκεται σε κατ' οίκον κράτηση ενώ, με απόφαση του δικαστηρίου,  θα δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη. Η Respess, που διδάσκει στο σχολείο για δεύτερη χρονιά, συνελήφθη την Τετάρτη και αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες.


Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες μετά από καταγγελίες άλλων καθηγητών, στα αυτιά των οποίων έφτασαν οι κομπασμοί του 16χρονου για τη σχέση του με τις δύο δασκάλες.

Σύμφωνα με το WDSU NEWS, τη «διδασκαλία» του… σεξ ξεκίνησε η Dufresne στις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια ανέλαβε «υπηρεσία» και η 24χρονη συνάδελφός της.  Και οι δύο δασκάλες ισχυρίζονται ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και τη συγκατάθεση του μαθητή.