X

Κακόγουστο αστείο από επιβάτη, με τον ιό Έμπολα

Εγκληματικό αστείο επιβάτη, σε πτήση, σπέρνει τον πανικό και προκαλεί συναγερμό.

Ant1news

Ο τρόπος που σκαρφίστηκε επιβάτης αεροπλάνου για να τρομάξει τους συνεπιβάτες του μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς τραγικός. Ο επιβάτης  πτήσης της US Airways από την Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α προς την Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν την προσγείωση του αεροπλάνου άρχισε να εξομολογείται στους συνεπιβάτες του ότι είναι φορέας του ιού Έμπολα.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε αναταραχή και αμέσως ενημερώθηκε το πλήρωμα του αεροσκάφους το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου. Στη συνέχεια δόθηκε εντολή άμεσης προσγείωσης του αεροσκάφους σε απομονωμένη περιοχή του αεροδρομίου ώστε να τηρηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Υγειονομικό προσωπικό επιβιβάστηκε φορώντας τις ειδικές στολές hazmat και παρέλαβε τον 54χρονο άντρα προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι 200 επιβάτες και το πλήρωμα παρέμειναν σε καραντίνα για 2 περίπου ώρες.

Οι εξετάσεις απέδειξαν πως πρόκειται για φάρσα, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν αλλά ο φαρσέρ επέστρεψε στις Η.Π.Α προκειμένου να υποβληθεί σε συμπληρωματικές εξετάσεις.