X

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φλερτάρει τον Ομπάμα;

Μέχρι και τα λόγια της έχασε μπροστά στον αμερικανό πρόεδρο η Γκουίνεθ Πάλτροου, που... αναστατώθηκε όταν τον αντίκρισε, κι ας ήταν σε δημόσιο χώρο!

Ant1news

Η  πανέμορφη 42χρονος ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου -ίσως και λόγω του πρόσφατου χωρισμού της μετά από 10 χρόνια γάμου- αποφάσισε να ασχοληθεί  και με την πολιτική εκτός από τον κινηματογράφο.

Ένθερμος υποστηρικτής του Ομπάμα η Πάλτροου, παραχώρησε δεξίωση στον κήπο του σπιτιού της προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Δημοκρατικό Κόμμα. Στην δεξίωση παρευρέθη και ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα τον οποίο καλωσόρισε η Γκουίνεθ Πάλτροου πλέκοντας το εγκώμιο του.

«Είμαι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές σου αν όχι η μεγαλύτερη», είπε η ξανθιά σουπερ σταρ του Χόλυγουντ αλλά στη συνέχεια και πριν τον καλέσει στο βήμα του ομιλητή έχασε τα λόγια της και προσπαθώντας να το καλύψει έκανε μια υπερβολική φιλοφρόνηση προς τον Αμερικανό πρόεδρο. «Είσαι τόσο όμορφος που δεν μπορώ καλά καλά να μιλήσω».

Ο πρόεδρος με την σειρά του κι αφού την ευχαρίστησε θερμά ξεπέρασε γρήγορα την αμηχανία του για την δήλωση της κι ασχολήθηκε με πιο πεζά θέματα όπως ο ιός Έμπολα για παράδειγμα.

Στο δείπνο που ακολούθησε 50 επιφανείς καλεσμένοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας από 32.000 δολάρια για την παρουσία τους. Ανάμεσα τους και η Τζούλια Ρόμπερτς. Είναι η δεύτερη φορά που η Γκουίνεθ Πάλτροου ανοίγει το σπίτι της για τον Αμερικανό πρόεδρο. Το είχε ξανακάνει το 2012 για την προεκλογική του εκστρατεία αλλά τότε ο επιφανής πολιτικός δεν είχε δώσει το «παρών».