X

Ιαγουάροι σχεδόν κατασπάραξαν 3χρονο αγοράκι στις ΗΠΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένα 3χρονο αγοράκι όταν δέχθηκε επίθεση από το δύο ιαγουάρους σε ζωολογικό κήπο στο Αρκάνσας.

Ant1news



Επίθεση από δύο ιαγουάρους δέχθηκε ένα 3χρονο παιδάκι σε ένα ζωολογικό κήπο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, όταν έπεσε στο χώρο όπου φυλάσσονταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Το αγοράκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ανέφερε εκπρόσωπος της κλινικής. Τα δύο αιλουροειδή άρπαξαν το παιδί από το λαιμό και το πόδι, όταν αυτό έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων, όπως ανέφεραν ο πατέρας και ο παππούς του αγοριού που ήταν μαζί του όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Το παιδί υπέστη σοβαρές κακώσεις στο κρανίο, ενώ στο σώμα του έφερε εκτεταμένα τραύματα, ανέφερε γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων του Αρκάνσας. Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, πάντως, οι πληγές δεν φαίνεται πως είναι απειλητικές για τη ζωή του.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου χρησιμοποίησε πυροσβεστήρες προκειμένου να απομακρύνει τα τζάγκουαρ από το παιδί, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν πώς το αγοράκι έπεσε από το τα κάγκελα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του παιδιού, επικαλούμενος το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής.