X

Πανικός στον αέρα!

Το αεροπλάνο άρχισε να εμφανίζει ρωγμές στα τοιχώματα και οι επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ant1news

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες  πτήσης της American Airlines , από το Σαν Φρανσίσκο στο Ντάλας. Την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα, οι επιβάτες διαπίστωσαν έντρομοι πως άρχισαν να ραγίζουν οι τοίχοι της καμπίνας των επιβατών.

Αρχικά ένιωσαν την άτρακτο του Boeing 757 να ταρακουνιέται πολύ έντονα και στη συνέχεια άκουσαν μια σειρά από παράξενους θορύβους. Λίγο μετά είδαν τις ρωγμές που άρχισαν να σχηματίζονται στα τοιχώματα και των δυο πλευρών του αεροσκάφους, ενώ κάποιοι εξ αυτών δηλώνουν πως ένιωσαν να αλλάζει και η πίεση της καμπίνας επιβατών.

Οι ρωγμές παρουσιάστηκαν στο ύψος της σειράς 14 από το πάτωμα ως το ταβάνι και όπως λέει επιβάτης της πτήσης ακούγονταν ήχοι που έμοιαζαν με μπάλα του μπόουλινγκ όταν πέφτει πάνω στις κορίνες.

Ο ψυχραιμότερος από τους επιβάτες  είχε την τόλμη εκείνη τη στιγμή να αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες  και να τις ποστάρει στο Face book, στέλνοντας μηνύματα στην γυναίκα του που τον περίμενε στο Ντάλας. Σε κάποια ανάρτηση του δημοσίευσε «Αποσυμπίεση στην πτήση 2293 των AA και άρχισε να διαλύεται στον αέρα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για μας».

Οι πιλότοι του αεροσκάφους προσγείωσαν αμέσως το σκάφος χωρίς προβλήματα και λίγο αργότερα εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως τα αίτια ερευνώνται και πιθανολόγησε πρόβλημα στους αεραγωγούς. Είπε επίσης ότι η καμπίνα επιβατών δεν έχασε πίεση καθώς δεν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.