X

Συγκινητικό βίντεο με τη νοσοκόμα που έχει προσβληθεί από τον Έμπολα

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από μία συνομιλία της νοσοκόμας που έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα με τον γιατρό της στο Τέξας.

Ant1news



Το νοσοκομείο του Τέξας, στο οποίο νοσηλευόταν η Αμερικανίδα νοσοκόμα που προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα, Νίνα Φαμ, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο από μία συνομιλία της ασθενούς με τον θεράποντα γιατρό της. 

Η Αμερικανίδα, που μολύνθηκε από τον θανατηφόρο ιό μετά την φροντίδα που είχε προσφέρει εθελοντικά σε έναν Λιβεριανό σε νοσοκομείο του Ντάλας, είχε τεθεί σε καραντίνα σε νοσοκομείο του Τέξας και μεταφέρθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, όπου θα συνεχίσει την θεραπεία της.

Λίγο πριν την αναχώρησή της από το νοσοκομείο του Τέξας, την επισκέφθηκε ο θεράπων ιατρός της και κατέγραψε τη συνομιλία που είχαν, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο μετά από αίτημα της ίδιας της Αμερικανίδας νοσοκόμας.

«Ευχαριστούμε που πηγαίνεις καλύτερα. Ευχαριστούμε που πήρες μέρος στην ομάδα εθελοντών που φρόντισε τον πρώτο ασθενή. Σημαίνει πολλά. Ήταν μία τεράστια προσπάθεια από όλους σας. Είμαστε περήφανοι για όλους», της λέει ο γιατρός στο βίντεο, ενώ η ίδια φανερά συγκινημένη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Σας αγαπώ παιδιά», διακρίνεται να λέει - μεταξύ άλλων - η νοσοκόμα στο βίντεο, με τον γιατρό να της απαντά: «Σε αγαπάμε Νίνα».