X

«Η πιο σέξι κακοποιός» είναι φοιτήτρια και μένει στον Καναδά

Κατηγορίες για 114 εγκλήματα αντιμετωπίζει η 21χρονη, που ονομάστηκε η πιο σέξι κακοποιός του πλανήτη.

Ant1news



Μία φοιτήτρια νοσηλευτικής που της έχει αποδοθεί ο τίτλος της «πιο σέξι κακοποιού» και η οποία κατηγορείται για 114 ξεχωριστά εγκλήματα, εμφανίστηκε την Τρίτη σε δικαστήριο του Κεμπέκ  και ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας ένοχη για περίπου 30 κατηγορίες για κλοπές και κατοχή όπλων.

Αυτό που έκανε... διάσημη την υπόθεση της 21χρονης είναι οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν όταν κατηγορήθηκε αρχικά. Η ομορφιά της νεαρής κατηγορούμενης προκάλεσε εντύπωση, με αποτέλεσμα να χαρακτηριστεί ως «η πιο σέξι κακοποιός του πλανήτη».





Η Stéphanie Beaudoin, που αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες για κλοπές και παράνομη κατοχή εννέα όπλων, εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετανοημένη και έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της, συμφωνώντας να δηλώσει την ενοχή της για περίπου 30 κατηγορίες, οι οποίες, πάντως, θα μπορούσαν την κρατήσουν για χρόνια μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η συμφωνία προβλέπει να καταρριφθούν οι υπόλοιπες κατηγορίες από τις συνολικά 114, όπως αναφέρει η Daily Mail.