X

Φρενίτιδα για την επίσκεψη Ουίλιαμ-Κέιτ στη Νέα Υόρκη

Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα βάλουν-για φιλανθρωπικό σκοπό-όσοι μπορέσουν να παραστούν σε εκδήλωση που θα παρευρεθεί και το πριγκηπικό ζεύγος.

Ant1news

Για το Δεκέμβριο έχει προγραμματιστεί το επίσημο ταξίδι του πριγκηπικού ζεύγους Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον, στη Νέα Υόρκη. Η επίσκεψη του δούκα και της εγκυμονούσας δούκισσας του Κέμπριτζ θα είναι τριήμερη όπως έχει ανακοινώσει ήδη το Μπάκιγχαμ.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του το ζεύγος θα επισκεφτεί μουσεία, θα πάει σε αγώνα του NBA και θα παραστεί σε δείπνα και γκαλά. Ο ενθουσιασμός για την έλευση τους είναι ήδη μεγάλος και οι Νεοϋορκέζοι τους ετοιμάζουν θερμή υποδοχή.

Χαρακτηριστικό του πόσο πολύ «πουλάει» το πριγκηπικό ζεύγος είναι ότι η γνωστοποίηση της παρουσίας του στην εορταστική εκδήλωση για την 600η επέτειο από την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Σκωτίας και η διάθεση των εσόδων της βραδιάς για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει προκαλέσει διαγκωνισμό ανάμεσα στους επωνύμους , για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου παρά το τσουχτερό αντίτιμο των 10.000 δολαρίων.