X

Νεκρός ομογενής Έλληνας αθλητής του ράγκμπι

Ο Κώστας Καραγιώργης, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη, βρέθηκε νεκρός σε κάδο απορριμμάτων του Οχάιο.

Ant1news

Σοκ έχει προκαλέσει στην αθλητική οικογένεια η είδηση του θανάτου του Κώστα Καραγιώργου, αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, η σωρός του οποίου εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών.

Ο Έλληνας ομογενής αναζητείτο εδώ και μέρες και την περασμένη Τετάρτη δηλώθηκε αγνοούμενος. Πριν εξαφανιστεί είχε στείλει στους γονείς του ένα μήνυμα στο κινητό, λέγοντας τους «Συγγνώμη αν σας ντροπιάζω» έγραφε και αναφερόταν στα προβλήματα που αντιμετώπιζε από τις διασείσεις που υπέφερε.

Ο Καραγιώργος αγωνιζόταν στην κολεγιακή ομάδα Ohio State Buckeyes και τα ίχνη του χάθηκαν όταν βγήκε βόλτα εκτός πανεπιστημίου.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το άψυχο σώμα του άτυχου νεαρού εντοπίστηκε μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων και κοντά του υπήρχε ένα όπλο. «Από τα τατουάζ του μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε ότι το πτώμα ανήκει στον Kosta Karageorge» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ριτζ Γουέινερ.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και γι' αυτό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.