X

Τα έβαλε με τις κόρες του Ομπάμα και έχασε τη δουλειά της

Εκπρόσωπος Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή σχολίασε με δηκτικό τρόπο τα μίνι που φορούσαν και μετά το σάλο που προκάλεσε υποχρεώθηκε σε παραίτηση.

Ant1news

Μία ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Λάουτεν στο Facebook για τις ενδυματολογικές επιλογές των ανήλικων κοριτσιών του προέδρου Ομπάμα την παραμονή της Ημέρας των Ευχαριστιών… «άναψε φωτιές» στα social media και όχι μόνο.

Τα μίνι που φόρεσαν η 16χρονη Μαλία και η 13χρονη Σάσα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο για την απονομή χάριτος σε μια γαλοπούλα, όπως προστάζει το έθιμο, προκάλεσαν τα πικρόχολα σχόλια της Ελίζαμπεθ Λάουτεν, εκπροσώπου του Ρεπουμπλικάνου γερουσιαστή, Στιβ Φίντσερ.

«Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω πως περνάτε αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, αλλά είστε μέλος της Πρώτης Οικογένειας. Προσπαθήστε να δείξετε μία κλάση, τουλάχιστον σεβαστείτε το ρόλο σας. Από την άλλη, η μητέρα και ο πατέρας σας δε σέβονται ιδιαίτερα τη θέση τους, πόσο μάλλον τη χώρα, επομένως υποθέτω πως δεν τα πάτε και τόσο καλά στο θέμα “καλό πρότυπο”. Ντυθείτε σαν να αξίζετε σεβασμό, όχι μια θέση σε ένα μπαρ», έγραψε η Λάουτεν.

Ακολούθησε καταιγισμός σχολίων από Αμερικανούς, που ζητούσαν να ζητήσει συγγνώμη και να παραιτηθεί. Κάτι το οποίο δεν άργησε να γίνει…

«Μετά από ώρες προσευχής, συζητήσεων με τους γονείς μου και αφού διάβασα ξανά και ξανά τα όσα έγραψα στο διαδίκτυο, μπορώ να καταλάβω πλέον πόσο σας πλήγωσαν τα λόγια μου. Παρακαλώ, θέλω να ξέρετε ότι αυτές οι κρίσεις που έκανα δεν έχουν θέση στην καρδιά μου», έγραψε η Ελίζαμπεθ Λάουτεν, πριν υποβάλει την παραίτησή της από τη θέση της στο γραφείο του γερουσιαστή Φίντσερ.