X

ΗΠΑ: Απίστευτη καταδίωξη υπόπτου με... σκέιτμπορντ

Μία τρελή καταδίωξη ενός κλέφτη αυτοκινήτων καταγράφηκε στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ. Ο δράστης χρησιμοποίησε σκέιτμπορντ για να διαφύγει, ενώ επενέβη κι ένας οδηγός ημιφορτηγού.

Ant1news



Την απίστευτη καταδίωξη ενός ληστή αυτοκινήτων στους δρόμους του Λος Άντζελες κατέγραψε ελικόπτερο της αστυνομίας.

Ο ύποπτος με την κλεμμένη μαύρη BMW εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους προκειμένου να τους ξεφύγει. Στην προσπάθειά του, ωστόσο, «κόλλησε» στην κίνηση και αφού καρφώθηκε πρώτα σε ένα μπροστινό αυτοκίνητο, άρχισε να τρέχει με τα πόδια κρατώντας ένα σκέιτμπορντ στα χέρια.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο άνδρας χρησιμοποίησε τη σανίδα του σκέιτ, θεωρώντας ότι θα του φανεί χρήσιμη μέσα στην κίνηση, όμως όταν έσφιξε γύρω του ο αστυνομικός κλοιός, συνέχισε να τρέχει με τα πόδια, ενώ στο «κυνηγητό» ενεπλάκη κι ένας πολίτης με το όχημά του.

Ο οδηγός ενός κόκκινου ημιφορτηγού αντιλήφθηκε τι συνέβη και προσπάθησε αρχικά να του κόψει τον δρόμο, χωρίς επιτυχία, όμως στη συνέχεια τον πρόλαβε και τον εγκλώβισε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει στα χέρια των αστυνομικών που τον ακολουθούσαν.