X

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ

Έξι νεκροί από τα πυρά πρώην στρατιωτικού στη βορειοδυτική Φιλαδέλφεια.

Ant1news


Πρώην στρατιωτικός πυροβόλησε και σκότωσε 6 ανθρώπους στη βορειοδυτική Φιλαδέλφεια (ανατολικές ΗΠΑ) μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 6ABC. 

"Πέντε νεκροί, δύο στο Λαντσντέιλ, δύο στο Λόουερ Σάλφορντ και ένας στο Σούντερτον" ανέφερε μέσω του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter το Montco Alert, υπηρεσία της κομητείας του Μοντγκόμερι που ειδοποιεί τους πολίτες για ανακοινώσεις από την αστυνομία, την πυροσβεστική για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.   

Ο ύποπτος αρχικά ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Σάουντερτον, μία πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας.

Περιμετρικά του σπιτιού αναπτύχθηκαν μονάδες επέμβασης της Αστυνομίας, η οποία απέκλεισε και τους γύρω δρόμους.





 Η επιχείρηση της αστυνομία ολοκληρώθηκε χωρίς τη σύλληψη του βετεράνου στρατιωτικού, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία της επαρχίας Μοντγκόμερι, είναι ο 35χρονος Bradley William Stone.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή και τα έξι θύματα είχαν κάποια σχέση με τον 35χρονο ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν, πλέον, στην περιοχή Πένσμπουργκ, 30 μίλια βορειοδυτικά της Φιλαδέλφεια.  Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν ότι κατά διαστήματα ακούγονται αστυνομικοί να φωνάζουν στον Stone να παραδοθεί.