X

Ισόβια στον σατανιστή κανίβαλο του Τενεσί

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο σατανιστής που σκότωσε και στη συνέχεια έφαγε μία 36χρονη γυναίκα στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Ant1news

Οι εφιαλτικές μνήμες της ειδεχθούς δολοφονίας της 36χρονης Λίζα-Μαρί Χάντερ στο Τενεσί, τον περασμένο Ιούνιο, αναβίωσαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου ο σατανιστής κανίβαλος Γκρέγκορι Σκοτ Χέιλ ανέμενε στωικά να ακούσει την ποινή.

Είχε ήδη παραδεχθεί πως ο ίδιος σκότωσε την Χάντερ και στη συνέχεια έφαγε κομμάτια από τη σάρκα της, υποστηρίζοντας πως «υπάκουσε τις εντολές μίας ανώτερης δύναμης». Ο δικαστής τον καταδίκασε σε ισόβια δεσμά, χωρίς να δεχθεί τον ισχυρισμό των συνηγόρων του ότι είναι ψυχοπαθής και ότι χρήζει νοσηλείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο δράστης πήρε την 36χρονη από μία κάβα και την οδήγησε στο σπίτι του, όπου τη σκότωσε αφού είχε μαζί της σεξουαλική επαφή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του κανίβαλου το διαμελισμένο πτώμα της Λίζα-Μαρί Χάντερ. Το κεφάλι και τα πόδια της ήταν κομμένα και πεταμένα σε κουβάδες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 37χρονος Γκρέγκορι Σκοτ Χέιλ είχε απολυθεί από το σφαγείο, στο οποίο εργαζόταν κατά το παρελθόν, επειδή είχε βρεθεί να τελεί σατανιστικές τελετές.