X

Δασκάλα έστελνε γυμνές selfie σε μαθητές της

Η δασκάλα του ...σεξ συνελήφθη  και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Ant1news

Έχουν ξεσαλώσει οι καθηγήτριες στις ΗΠΑ καθώς συνεχώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας υποθέσεις γυναικών που αποπλανούν μαθητές τους…

Άλλη μία τέτοια περίτπωση, συγκλονίζει την κοινωνία του Κονέκτικατ με την 37χρονη δασκάλα, Allison J. Marchese από το Μάντισον να κατηγορείται ότι είχε ανάρμοστες σεξουαλικές σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της. Η ασυγκράτητη δασκάλα έχει συλληφθεί και να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια.

Οι αστυνομικοί που διεξήγαγαν την έρευνα αποκάλυψαν ότι η δασκάλα είχε ανταλλάξει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με δύο μαθητές της ηλικίας 15 και 17 ετών αντίστοιχα. Η κατάστασή της είναι ακόμα πιο σοβαρή καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό της selfie ημίγυμνες φωτογραφίες στις οποίες φορούσε μόνο το στρινγκ της.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής τόσο ο 15χρονος, όσο και ο 17χρονος μαθητής έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την δασκάλα τους.
Η Allison J. Marchese που είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών αρνείται τις κατηγορίες ενώ ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός...