X

Τρένο παρασύρει κινηματογραφικό συνεργείο σε αληθινό δυστύχημα (βίντεο)

Στο τραγικό συμβάν έχασε τη ζωή της η βοηθός σκηνοθέτη που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα.

Ant1news

Απόλυτα σοκαριστικό είναι το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο του ABC και στο οποίο εμφανίζονται οι συντελεστές ενός κινηματογραφικού συνεργείου, οι οποίοι πραγματοποιούσαν γύρισμα σε σιδηροδρομική γέφυρα, να τρέχουν αλλόφρονες για να γλιτώσουν τη ζωή τους, βλέποντας μια αμαξοστοιχία να πλησιάζει.

Τελικά ένα από τα μέλη του συνεργείου, η βοηθός σκηνοθέτη Σάρα Τζόουνς, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί έγκαιρα και έχασε τη ζωή της, ενώ ακόμα έξι μέλη του συνεργείου τραυματίστηκαν.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 20 Φεβρουαρίου του 2014, αλλά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, όταν έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης. Ο σκηνοθέτης -της εν λόγω ταινίας «Midnight Rider»- Ράνταλ Μίλερ, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για φόνο εξ αμελείας.

Η ταινία είχε ως πρωταγωνιστή πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Γουίλιαμ Χαρτ και τον Γουάιατ Ράσελ - γιο της Γκόλντι Χον και του Κερτ Ράσελ. Μετά το τραγικό θάνατο της βοηθού σκηνοθέτη τα γυρίσματα σταμάτησαν και η ταινία δεν ολοκληρώθηκε.

Όπως φαίνεται και στο υλικό, εν μέσω γυρισμάτων, συνεργείο και ηθοποιοί με τρόμο διαπίστωσαν πως μία αμαξοστοιχία πλησίαζε. Ένας συριστικός ήχος ακουγόταν επί ώρα, καθώς το τρένο σφύριζε για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν το τραγικό γεγονός μονταρίστηκαν και το υλικό κόπηκε σε σκηνή. Η συγκεκριμένη σκηνή, μάλιστα, θα είχε χρησιμοποιηθεί, αν η κινηματογραφική παραγωγή δεν είχε διακοπεί.