X

Γιατί κλαίει ασταμάτητα ο Μπαράκ Ομπάμα;

Ο Μπαράκ Ομπάμα ανοίγει την καρδιά του και εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

Ant1news

Τι κι αν έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα να τον απασχολούν; Ο Μπαράκ Ομπάμα κλαίει μόνο για ένα λόγο: Επειδή οι κόρες του θα φύγουν από το σπίτι για να σπουδάσουν!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ομολογεί ότι συχνά τα μάτια του γεμίζουν δάκρυα και κανείς δεν μπορεί να τον παρηγορήσει όταν σκέφτεται ότι σε λίγο καιρό η 16χρονη κόρη του Μαλία, θα πρέπει να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία για κάποια… φοιτητική.

«Αρχίζω να κλαίω μέρα μεσημέρι και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Γιατί είμαι θλιμμένος; Επειδή εκείνες θα με εγκαταλείψουν», είπε αστειευόμενος ο Αμερικανός πρόεδρος, φροντίζοντας να προσθέσει και λίγο... τρεμούλιασμα στη φωνή του.

Μιλώντας στους συμμετέχοντες σε ένα πρόγευμα προσευχής, ο Ομπάμα ζήτησε τη βοήθειά τους για να αντέξει αυτή τη δοκιμασία: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις προσευχές σας που σημαίνουν τόσα πολλά για εμένα και τη Μισέλ, ιδίως τώρα που οι κόρες μου αρχίζουν να μεγαλώνουν και επισκέπτονται πανεπιστήμια. Έχω ανάγκη τις προσευχές σας», πρόσθεσε.

Η μικρότερη κόρη του Μπαράκ Ομπάμα, η Σάσα, θα κλείσει τα 14 τον Ιούνιο. Ο Ομπάμα δεν θα είναι πλέον πρόεδρος όταν η δευτερότοκη κόρη θα πάει πανεπιστήμιο και ίσως να επιλέξει τότε να εγκατασταθεί στην ίδια πόλη όπου θα φοιτά η Σάσα.