X

Χολιγουντιανή καταδίωξη στο Λος Άντζελες

Τρεις διαρρήκτες, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν μετά από μία ξέφρενη καταδίωξη σε συνοικία του Λος Άντζελες.

Ant1news

Μετά από μία πολύωρη καταδίωξη στους δρόμους του Λος Άντζελες, οι τρεις διαρρήκτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να ξεφύγουν πεζοί από τους αστυνομικούς.

Οι δύο από τους τρεις, διακρίνονται στο βίντεο να σκαρφαλώνουν μάντρες σπιτιών και να πηδούν από στέγη σε στέγη, σε μία προσπάθεια να διαφύγουν.

Περιπολικά της αστυνομίας έχουν αποκλείσει, όμως, την περιοχή και έτσι δεν αργούν να πέσουν στα χέρια των οργάνων της τάξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Λος Άντζελες, οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες είναι ανήλικοι: Ο ένας είναι 15χρονος και ο άλλος μόλις 9 ετών.

Με την καταλυτική συμβολή ενός ειδικά εκπαιδευμένου σκυλιού της ομάδας Κ-9 έληξε η καταδίωξη υπόπτου στη νότια Καλιφόρνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικά της αστυνομίας κατεδίωξαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, στην περιοχή Azusa. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τηλεφωνικό στύλο και οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν, ενώ ένας νεαρός άνδρας επιχείρησε να κρυφτεί σε σπιτάκι ενός κήπου. Έγινε αντιληπτός από λυκόσκυλο K-9, το οποίο τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.