X

Ένα κομμάτι πίτσα «πρόδωσε» τον δολοφόνο των ομογενών στην Ουάσινγκτον

Αυτόν τον έγχρωμο άνδρα αναζητά η Αστυνομία. Μυστήριο για τα 40.000 δολάρια που παραδόθηκαν στην έπαυλη λίγες ώρες πριν το φρικτό έγκλημα.

Ant1news

Η Αστυνομία της Ουάσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ενός 34χρονου αφροαμερικανού, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 46χρονου Σάββα Σαββόπουλου, της 47χρονης συζύγου του, Έιμι, του 10χρονου γιου τους, Φίλιπ και της 57χρονης οικιακής βοηθού Βεραλίσια Φιγκερόα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ο Ντάρον Ντίλον Γουίντ ταυτοποιήθηκε ως ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα, από τα ίχνη DNA του που βρέθηκαν σε ένα κομμάτι πίτσα στην έπαυλη της οικογένειας Σαββόπουλου.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι στο οποίο ζούσε ο Γουίντ, μαζί με τον πατέρα του, στο Λάνχαμ του Μέριλαντ. Ο ύποπτος δε βρισκόταν εκεί και οι αρχές προσφέρουν χρηματική αμοιβή 25.000 δολαρίων για τον εντοπισμό του.

Εν τω μεταξύ, μυστήριο καλύπτει την αποστολή 40.000 δολαρίων στην έπαυλη Σαββόπουλου τη νύχτα πριν βρεθούν οι σοροί των θυμάτων. Η Αστυνομία εκτιμά πως μπορεί να πρόκειται για καταβολή λύτρων, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι τα θύματα φέρονται να κρατήθηκαν όμηροι για τουλάχιστον 24 ώρες πριν βρουν το θάνατο στα χέρια των κακοποιών.

 

Οι δολοφόνοι αφού σκότωσαν το ζευγάρι, το γιο τους και την οικονόμο περιέλουσαν τα θύματα με βενζίνη για να καούν και να φανεί το έγκλημα ως ατύχημα λόγω της πυρκαγιάς. Τη φωτιά άναψαν οι δράστες και εξαφανίστηκαν.