X

Συγκλονιστικό Βίντεο! Είδε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της σε σώμα άλλου

«Είναι το πρόσωπο με το οποίο έχω μεγαλώσει» είπε η κοπέλα στον άνδρα που είχε το πρόσωπο του χαμένου αδελφού της.

Ant1news

Απίστευτη συγκίνηση προκαλεί το βίντεο μιας γυναίκας που συναντά τον άνδρα που δέχθηκε το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της, μετά από μεταμόσχευση.

Η Ρεβέκα Ανερσάνο κατάφερε να δει και να αγγίξει το πρόσωπο του νεκρού αδελφού της, το οποίο δέχθηκε ένας άνδρας, μετά από μεταμόσχευση προσώπου.

Ο Ρίτσαρντ Νόρις είχε παραμορφωθεί πάρα πολύ, αφού δέχθηκε σφαίρες στο πρόσωπο, μετά από ατύχημα.

Ο 21χρονος αδελφός της Ρεβέκα είχε σκοτωθεί πριν από τρία χρόνια, όταν ένα μίνι βαν τον χτύπησε και πέρασε από πάνω του. Η οικογένειά του από το Μέριλαντ είχε δωρίσει το πρόσωπό του για μεταμόσχευση.

Ο Νόρις είχε υποβληθεί σε δεκάδες, με στόχο την αποκατάσταση του προσώπου του, από το 1997, όταν στα 22 του δέχθηκε τις σφαίρες, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα, η κατάστασή του, τον είχε οδηγήσει σε κατάθλιψη και του είχε δημιουργήσει αυτοκτονικές τάσεις.

Η οικογένεια Αβερσάνο όμως, του έδωσε ακόμα μια ευκαιρία. Σε μια επέμβαση που διήρκησε 36 ώρες, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μέριλαντ, ο Νόρις έλαβε τα δόντια, το σαγόνι, τους μυς της γλώσσας και τα νεύρα του Τζόσουα.

Ο 39χρονος Νόρις ευχαρίστησε την Ρεβέκα στη συνάντηση που είχαν στο σπίτι του στην Βιρτζίνια. Εκείνη απλώνοντας το χέρι της, του είπε:

«Σε πειράζει να το αγγίξω;» και κάνοντας ένα βήμα πίσω του είπε:

«Ουάου, αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο μεγάλωσα».

Πριν ο Ρίτσαρντ μπει στο χειρουργείο, οι γιατροί του έδιναν 50% πιθανότητες να επιβιώσει. Εκείνος προτίμησε να τολμήσει, αφού ένιωθε ότι «ζούσε μια κόλαση». Η επέμβαση πήγε καλά, μόνο που δεν μπορεί να πιει, να καπνίσει ή να καεί από τον ήλιο και θα πρέπει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής του.