X

Ακτιβίστρια διέκοψε τον Ομπάμα…μέσα στο σπίτι του (Βίντεο)

Δεν έχω πρόβλημα να με διακόπτουν, αλλά όχι μέσα στο σπίτι μου, είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Ant1news

Μία ακτιβίστρια διέκοψε τον Ομπάμα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ΛΑΟΤ κοινότητας στον Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα μιλούσε για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, όταν μια γυναίκα φώναξε: «όχι κι άλλη απέλαση».

Παρά το ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος επέδειξε ψυχραιμία, της απάντησε ήρεμα ότι «δεν είναι ευγενικό να σε προσκαλεί κάποιος στο σπίτι του κι εσύ να τον διακόπτεις έτσι. Δεν θα λάβεις καλή απάντηση αν με διακόπτεις έτσι. Ντροπή σου, δεν θα έπρεπε να το κάνεις αυτό».

Στη συνέχεια, ζήτησε από την ασφάλεια του Λευκού Οίκου να την συνοδεύσει έξω .

«Γενικός κανόνας μου είναι ότι είμαι εντάξει με το να με διακόπτουν, όχι όμως όταν είμαι στο σπίτι» αστειεύτηκε ο Ομπάμα, καθώς ο άνδρας απομακρυνόταν από τον χώρο.

Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έγιναν γνωστά, όμως είναι μέλος Κοινότητας ΛΑΟΤ για την ίση αντιμετώπιση.

Οι γκέι και οι λεσβίες έγιναν δεκτοί στον Λευκό Οίκο με αφορμή την επικείμενη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και το νόμο του Ομπάμα για την υγεία, που θα είναι έτοιμος στο τέλος του μήνα.

Η πλειοψηφία των άρθρων του νόμου για τα ίσα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έχει ήδη ψηφιστεί και απομένουν δύο, ένα εκ των οποίων η παροχή του δικαιώματος για τον γάμο σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής.