X

Πυροβολισμοί σε ναυτική βάση στην Ουάσιγκτον

Στο σημείο έσπευσαν οπλισμένοι αστυνομικοί, μετά από τηλεφώνημα που έκανε λόγο για ένοπλο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις. Διαψελυδονται οι πληροφορίες.

Ant1news

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή του Νέιβι Γιάρντ (Navy Yard) στην Ουάσινγκτον έπειτα από πληροφορίες, για ρίψη πυρών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν δύναμη δεκάδων αστυνομικών να σπεύδουν προς τη ζώνη η οποία ήταν πλήρως αποκλεισμένη. Μέλη των ειδικών δυνάμεων με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν αναπτυχθεί στην περιοχή, επάνω από την οποία πετούσε ελικόπτερο.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές, μετέδεσωσαν ότι δεν ρίχθηκαν πυρά  στην περιοχή.

Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό είχε ανακοινώσει νωρίτερα σήμερα ότι η περιοχή έχει αποκλεισθεί και το προσωπικό έχει πάρει διαταγές να σπεύσει σε καταφύγια μέσα στην εγκατάσταση, όμως επισήμανε ότι το επεισόδιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Τον Σεπτέμβριο 2013 ένοπλος είχε σκοτώσει 12 ανθρώπους σε κτίριο του στρατού που στεγάζεται μαζί με εγκαταστάσεις του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη ζώνη αυτή.