X

Ντόναλντ Τραμπ: Θα καταντήσουμε σαν την Ελλάδα!

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την αμερικανική οικονομία.

Ant1news

Ζοφερές προβλέψεις για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας έκανε ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σε εκπομπή του Fox News, ο Ντόναλντ Τραμπ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος για το ρεπουμπλικανικό χρίσμα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο τεράστιο χρέος των ΗΠΑ και θέλοντας να δώσει έμφαση στον κίνδυνο που διατρέχει η αμερικανική οικονομία έκανε έναν παραλληλισμό… με την Ελλάδα.

«Το κάνω για έναν και μόνο λόγο: Να κάνουμε ξανά τη χώρα μας μεγάλη! Δεν είμαστε! Χρωστάμε 18 τρισεκατομμύρια δολάρια και το χρέος μεγαλώνει ραγδαία. Σύντομα θα φτάσει τα 21 τρισεκ. δολάρια. Αυτό είναι ένα πολύ κακό νούμερο! Θα φτάσουμε σε ένα σημείο, που δε θα έχει επιστροφή. Θα καταντήσουμε σαν την Ελλάδα!»