X

Είδε live τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι η σύντροφος του άτυχου εικονολήπτη, παραγωγός του καναλιού,  βρισκόταν στο κοντρόλ την ώρα της δολοφονίας του.

Ant1news

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από την εν ψυχρώ δολοφονία στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ  της δημοσιογράφου Άλισον Πάρκερ και του εικονολήπτη Άνταμ Γουάρντ, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας στο τηλεοπτικό κανάλι WDBJ7.

Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του δράστη, ενός πρώην εργαζομένου στο ίδιο κανάλι ο οποίος μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η καλεσμένη, στην οποία έπαιρναν συνέντευξη, πυροβολήθηκε επίσης στην πλάτη και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, την ώρα της δολοφονίας στο control room βρισκόταν η σύντροφος του άτυχου εικονολήπτη. Η Μελίσσα Ότ παραγωγός του  καναλιού είδε τον αρραβωνιαστικό  της να δέχεται τα πυρά του Βέστερ Φλάναγκαν ή Μπράις Γουίλιαμς όπως ήταν γνωστός, και στη συνέχεια τον ίδιο να πέφτει στο έδαφος.

 

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιστεί τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα η χθεσινή ημέρα ήταν η τελευταία της Μελίσσα στο συγκεκριμένο κανάλι καθώς θα έφευγε για τη Βόρεια Καρολίνα για μια νέα δουλειά. Ο Άνταμ θα την ακολουθούσε και μαζί θα ξεκινούσαν μια νέα ζωή.