X

Εντυπωσίασε η Μισέλ Ομπάμα στην υποδοχή του Κινέζου προέδρου

Έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με τη μαύρη τουαλέτα της. Έγινε «νονά» μαζί με τη σύζυγο του Κινέζου Προέδρου.

Ant1news

O πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, υποδέχθηκε τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ και υποσχέθηκε τη διεξαγωγή «ειλικρινών» διμερών συζητήσεων επί των θεμάτων που αποτελούν «αγκάθια» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών: την εγκληματικότητα στο Διαδίκτυο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εδαφικές διεκδικήσεις του Πεκίνου στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Η πρώτη αυτή επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Ουάσιγκτον μετά την ανάληψη εξουσίας πραγματοποιείται σε μια εποχή όπου η κινεζική οικονομία καταγράφει νευρικότητα.

«Θα ξεπεράσουμε τις διαφορές μας με ειλικρίνεια» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα ενώ υποδεχόταν τον Σι στους κήπους του Λευκού Οίκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Κίνας στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα ήταν εκείνη που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας με την εντυπωσιακή Vera Wang τουαλέτα της.

 

Ευδιάθετη και άνετη, έπαιζε με το φακό, φροντίζοντας το παπιγιόν του συζύγου της και ποζάροντας με νάζι, προς τέρψη των φωτογράφων.

 

Οι Πρώτες Κυρίες ΗΠΑ και Κίνα βάφτισαν ένα μωρό πάντα

Στο περιθώριο της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους της Κίνας, η Μισέλ Ομπάμα με την Πενγκ Λιγιουάν επισκέφθηκαν το ζωολογικό κήπο της Ουάσινγκτον και «βάφτισαν» ένα μωρό πάντα, που γεννήθηκε τον περασμένο μήνα.

Οι Πρώτες Κυρίες του έδωσαν το όνομα «Bei Bei», που σημαίνει «Πολύτιμος Θησαυρός» στη γλώσσα των Μανδαρίνων.