X

50χρονη κέρδισε 310,5 εκατ. δολάρια σε λοταρία

Την ώρα που περίμενε την παραγγελία της σε fast food, τσέκαρε τα νούμερα που είχε παίξει και διαπίστωσε πως είχε γίνει πολυεκατομμυριούχος!

Ant1news

Μέχρι χθες εργάτρια σε βιομηχανία του Μίσιγκαν, σήμερα πολυεκατομμυριούχος…

Η ζωή της 50χρονης Τζούντι Λιτς άλλαξε με την αγορά ενός λαχνού Powerball (το αμερικανικό λόττο) πριν από μερικές ημέρες.

Τα αλλεπάλληλα τζακπότ είχαν εκτοξεύσει το ποσό που θα κέρδιζε ο υπερτυχερός στα 310,5 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από μία δύσκολη βάρδια στο εργοστάσιο, η Τζούντι Λιτς επισκέφθηκε ένα κατάστημα fast food και την ώρα που περίμενε να ετοιμάσουν την παραγγελία της, έβγαλε από την τσάντα της το λαχνό για να δει τα νούμερα. Ήταν 21, 39, 40, 55, 59, 17… Έκπληκτη διαπίστωσε πως ήταν η υπερτυχερή!

Αρχικά δε μπορούσε να το πιστέψει και την επομένη πήγε κανονικά στη δουλειά της, μέχρι να βεβαιωθεί 100% πως είχε γίνει πολυεκατομμυριούχος.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Powerball, ο υπερτυχερός μπορεί να επιλέξει είτε να πάρει το σύνολο του ποσού σε δόσεις, είτε να πάρει ένα μέρος του στο χέρι. Η Τζούντι Λιτς θεώρησε πως «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι»… κι έτσι επέλεξε να πάρει τα 197,4 εκατομμύρια δολάρια.

Παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανακοίνωσε πως θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών παιδιών και έχει αποκτήσει 11 εγγόνια, τα οποία πλέον είναι σε θέση να τους διασφαλίσει μία άνετη ζωή.