X

Άγνωστος κραδαίνει σπαθί σαμουράι και σκορπά τον τρόμο σε κατάστημα (βίντεο)

Τρομοκρατημένοι, έχοντας επηρεαστεί απο το κλίμα φόβου στον δυτικό κόσμο για επιθέσεις απο τζιχαντιστές, οι πελάτες του Apple Store έτρεχαν να κρυφτούν.

Ant1news

Τον πανικό και τον τρόμο σκόρπισε στους πελάτες ενός Apple Store, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, άγνωστος άνδρας, ο οποίος έβγαλε απο το παλτό του, όπου ήταν κρυμμένο, ενα σπαθί σαμουράι κι άρχισε να το κραδαίνει και να το επιδεικνύει, παραπέμποντας σε μία «φανταστική» μάχη με κάποιον άλλο.

Προφανώς επηρεασμένοι απο το κλίμα φόβου που επιρατεί σε Ευρώπη και ΗΠΑ για ενδεχόμενα "τυφλά" τρομοκρατικά χτυπήματα, οι πελάτες του καταστήματος μετά το αρχικό σοκ έτρεχαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο.

Τελικώς, χάρη στην παρέμβαση του προσωπικού  του καταστήματος και την "συνεργασία" του δράστη, όλα έληξαν κατ΄  ευχήν, δίχως κάποιος να τραυματιστεί, ενώ τα περαιτέρω ανέλαβε η Αστυνομία, στην οποία παραδόθηκε ο "σαμουράι".

Σε δημοσίευμα της η New York Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρει ότι ο άνδρας μπήκε στο Apple Store στην 5η Λεωφόρο, ανέβηκε στο μέσον της γυάλινης σκάλας του καταστήματος, έβγαλε από το παλτό ένα τεράστιο σπαθί σαμουράι και άρχισε να το κραδαίνει στον αέρα.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό: