X

Συγκλονιστικό βίντεο: Μετά από 44 χρόνια βγήκε από τη φυλακή και ...φρίκαρε!

Κάνει την πρώτη του βόλτα ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα εγκλεισμού στην φυλακή κι η κάμερα τον ακολουθεί και καταγράφει τις αντιδράσεις του.

Ant1news

Ο 69χρονος Ότις Τζόνσον πέρασε σχεδόν τη μισή του ζωή κλεισμένος σε φυλακή, εκτίοντας την ποινή που του είχε επιβληθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού.

Μετά από 44 χρόνια στη φυλακή ήρθε η στιγμή της αποφυλάκισης και μαζί με αυτή η στιγμή της προσαρμογής σε μια πολύ διαφορετική πραγματικότητα. Ο Ότις Τζόνσον έκανε την πρώτη του βόλτα στη Νέα Υόρκη με την κάμερα του Al-Jazeera να τον ακολουθεί και να καταγράφει τις απίστευτες αντιδράσεις του, όχι μόνο για το πόσο έχουν αλλάξει οι δρόμοι στις περιοχές που περπάτησε, αλλά για το πόσο έχουν αλλάξει οι άνθρωποι και η τεχνολογία.

"Όταν βγήκα για πρώτη φορά στην Times Square παρατηρούσα την ατμόσφαιρα, τους ανθρώπους και το περιβάλλον που έχει αλλάξει πάρα πολύ", δήλωσε ο 69χρνος άντρας συμπληρώνοντας πως η προσαρμογή του στα νέα δεδομένα θα είναι πιο δύσκολη από όσο νόμιζε.

"Έβλεπα τους ανθρώπους να μιλούν στον εαυτό τους, όταν όμως τους πλησίαζα έβλεπα μικρά πράγματα στα αυτιά τους. Τους έβλεπα να περιφέρονται και να μην δίνουν σημασία στο που πηγαίνουν. Είναι εντυπωσιακό πως καταφέρουν να ελέγξουν τους εαυτούς τους και να μιλάνε και να περπατούν την ίδια στιγμή", είπε.

"Όλα είναι διαφορετικά, ακόμα και η ποικιλία στα φαγητά και τα ποτά έχει αλλάξει. Έχω αρχίσει να δοκιμάζω όλα αυτά τα παράξενα πράγματα που βλέπω", ανέφερε.

Δείτε το βίντεο