X

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στην κλινική των ΗΠΑ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 9 τραυματίστηκαν μετά από εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο.

Ant1news

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Κολοράντο τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη του μακελειού σε κλινική οικογενειακού προγραμματισμού στο Κορλοράντο Σπρινγκς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με Tweet που έστειλε το τμήμα δημοσίων υποθέσεων της αστυνομίας του Κολοράντο Σπρινγκς πρόκειται για τον Ρόμπερτ Λ. Ντίαρ.

Ο ένοπλος που εισέβαλε στην κλινική σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους εννέα προτού παραδοθεί στην αστυνομία έπειτα από αιματηρή πολιορκία πολλών ωρών μέσα στο κτίριο, δήλωσαν οι αρχές.

Δεν είναι ακόμη σαφή τα κίνητρα του δράστη της επίθεσης στο κέντρο οικογενειακού προγραμματισμού, εναντίον του οποίου είχαν γίνει στο παρελθόν διαδηλώσεις από πολέμιους των αμβλώσεων. 

 

Ο Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε πως οι ΗΠΑ πρέπει να «κάνουν κάτι» ώστε να είναι πιο δύσκολο για τους εγκληματίες να προμηθεύονται όπλα.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με την εύκολη πρόσβαση σε όπλα πολέμου στους δρόμους μας, των ανθρώπων που δεν έχουν καμιά δουλειά να τα κρατούν. Τελεία. Φτάνει πια», ανέφερε στη δήλωσή του ο Ομπάμα.