X

Έξαλλη Αμερικάνα επιτίθεται σε μουσουλμάνους (video)

Δείτε το video με την επίθεση σε ομάδα νεαρών που προσεύχονταν! Τους φώναζε τρομοκράτες και δολοφόνους!

Ant1news

Επίθεση από μια εξαγριωμένη Αμερικάνα δέχθηκε μια ομάδα μουσουλμάνων που προσεύχονταν σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια, πριν ρίξει τον καφέ της στο άτομο που κατέγραψε το περιστατικό!

Οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι συγκεντρώνονται κάθε εβδομάδα για να παίξουν βόλεϊ και να προσευχηθούν, στο εθνικό πάρκο Lake Chabot, κοντά στον Σαν Φρανσίσκο. Την προηγούμενη Κυριακή όμως τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν μια εξαγριωμένη γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει, χαρακτηρίζοντάς τους «τρομοκράτες».

Η γυναίκα φώναζε ότι «ο Αλλάχ είναι ο Σατανάς!», ότι «το Κοράνι είναι κακό» και «είστε ένα μάτσο δολοφόνοι που έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου». Ένας δασοφύλακας, υπεύθυνος του πάρκου, προσπάθησε να παρέμβει αλλά η γυναίκα συνέχισε να φωνάζει.

Το video με την επίθεση που δέχθηκαν τα εν λόγω άτομα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και η υποστήριξη του κόσμου στους συγκεκριμένους μουσουλμάνους ήταν μεγάλη. Μάλιστα, ένας νεαρός, εκ των «θυμάτων» τόνισε ότι όταν έβλεπε τέτοιες σκηνές στην τηλεόραση, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα το ζούσε και ο ίδιος.