X

Ο Ομπάμα κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μισέλ (βίντεο)

Τι απάντησε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στον Μπαράκ Ομπάμα, όταν εκείνος της εξέφρασε τον έρωτά του μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές;

Ant1news

Ερωτική εξομολόγηση υπό τους ήχους του Barry White έκανε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στη σύζυγό του, μέσω του σόου της Έλεν ντε Τζένερις.

Το ζευγάρι πρόκειται να περάσει ξεχωριστά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κι έτσι ο Μπαράκ Ομπάμα είπε να το…γιορτάσει θεαματικά και υπό το βλέμμα εκατομμυρίων θεατών παγκοσμίως.

«Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα "ανάψει"», ξεκίνησε ο Αμερικανός Πρόεδρος, σε ειδικά διαμορφωμένο εορταστικά χώρο του πλατό.

«Μισέλ, σε αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή «Ellen's Design Challenge» στο HGTV. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι».

Στη συνέχεια, σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε:

«Μισέλ, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις ως Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ' ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ' αγαπώ».

Η Μισέλ Ομπάμα, από την πλευρά της, αφιέρωσε μέσω ενός βίντεο, το δικό της ποίημα στον Πλανητάρχη.

«Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ' αγαπά».