X

Powerball: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 430 εκ. δολάρια

Ασύλληπτα κέρδη, για τον μέχρι στιγμής άφαντο, νικητή ο οποίος με 6 μόλις δολάρια κέρδισε ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ant1news

 

Ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που μοίρασε ποτέ το δημοφιλές παιχνίδι Powerball βρήκε τον κάτοχο του στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, μόνο που προς το παρόν ο υπερτυχερός φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Με ένα δελτίο αξίας 6 δολαρίων που αγόρασε από ένα κατάστημα 7-Eleven στο Τρέντον, κατάφερε να κερδίσει το «μυθικό» ποσό των 429,6 εκ. δολαρίων σύμφωνα με το «ABC New York».

Ένας ακόμα μεγάλος τυχερός από το Σαν Χοσέ κατάφερε να βρει τους 5 από τους 6 χρυσοφόρους αριθμούς και να κερδίσει 1,3 εκ. δολάρια.

Η Λοταρία της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι ήταν ανάμεσα στα 10 καλύτερα αμειβόμενα βραβεία όλων των εποχών, ενώ το «CNN» κατέταξε το βραβείο στην 8η θέση των μεγαλύτερων τζακ-ποτ στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η εκπρόσωπος της Λοταρίας δήλωσε στα media: «Ελπίζουμε ο μεγάλος νικητής να μας βλέπει. Και να επικοινωνήσει μαζί μας, προκειμένου να πάρει συμβουλές διαχείρισης από επαγγελματίες».