X

Ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο μακελάρης του Ορλάντο ανοίγει πυρ (Βίντεο)

Οι δραματικές στιγμές που κατέγραψε μία 25χρονη κοπέλα μέσα στο gay club, λίγο πριν πέσει νεκρή και η ίδια από τις σφαίρες.

Ant1news

Ανατριχίλα προκαλούν οι σκηνές που κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μία 25χρονη, δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρή από τις σφαίρες του τζιχαντιστή που αιματοκύλησε το γκέι κλαμπ Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Η Αμάντα Αλβεάρ διασκέδαζε με φίλους στο νυχτερινό κέντρο και κάποια στιγμή θέλησε να απαθανατίσει την ίδια και την παρέα της. Δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζουν να ακούγονται οι σφαίρες που πέφτουν βροχή τριγύρω και ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της 25χρονης…

«Σε αγαπώ πολύ κοριτσάκι. Ήσουν και θα είσαι πάντα η μικρή μου αδελφούλα. Η καρδιά μου έχει ραγίσει!», έγραψε η αδερφή της 25χρονης από το Πουέρτο Ρίκο, Άσλεϊ Βελέζ.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο, όπου ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί:

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ο Ομάρ Ματίν, ένας Αμερικανός αφγανικής καταγωγής που γεννήθηκε το 1986, εισήλθε σε ένα πολυσύχναστο γκέι κλαμπ του Ορλάντο, όπου άνοιξε πυρ και συνέλαβε ομήρους για πολλές ώρες προτού επέμβουν άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

 

Είχε δηλώσει πίστη στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στη διάρκεια μιας κλήσης στον αριθμό έκτακτης ανάγκης “911” ενώ είχε ήδη αρχίσει την επίθεσή του.

Από την πλευρά της, η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη για την επίθεση την οποία διέπραξε "ένας στρατιώτης του χαλιφάτου".

 

Εκτός από τους 49 θανάτους, η επίθεση προκάλεσε τον τραυματισμό περισσότερων από 50 ανθρώπων, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.