X

Ραντεβού με γκέι μέσω κινητού έκλεινε ο μακελάρης του Ορλάντο

Ήταν θαμώνας του κλαμπ που αιματοκύλησε. Τι ερευνά το FBI. Στην Εντατική παραμένουν 6 τραυματίες. Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού του.

Ant1news

Θαμώνας στο γκέι κλαμπ Pulse όπου σκότωσε 49 ανθρώπους το περασμένο Σάββατο ήταν ο μακέλάρης του Ορλάντο, σύμφωνα με πλήθος καταγγελιών που εξετάζουν αξιωματικοί του FBI, οι οποίοι αφήνουν να διαρρεύσουν πληροφορίες ότι ο δρ΄στης χρησιμοποιούσε συχνά εφαρμογές για ραντεβού με γκέι.

Νωρίτερα, η εφημερίδα Orlando Sentinel είχε δημοσιεύσει σειρά δηλώσεων μαρτύρων που βεβαιώνουν ότι ο δράστης της φονικότερης επίθεσης στα αμερικανικά χρονικά ήταν τακτικός επισκέπτης του γκέι κλαμπ Pulse και ότι ήταν γνωστός για την επιθετικότητά του, συνδεδεμένη με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ταυτόχρονα, θαμώνας του Pulse δήλωσε στους Los Angeles Times ότι ο Ομάρ Ματίν χρησιμοποιούσε το γκέι μέσο κοινωνικής δικτύωσης Jack'd.

Η εφημερίδα Palm Beach Post δημοσιεύει μαρτυρία ενός συμμαθητή του στην αστυνομική ακαδημία του Indian River Community College, ο οποίος βεβαιώνει ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ο Ματίν του είχε κάνει ερωτικές προτάσεις.

Την ώρα που όλα αυτά έρχονται στο φως, προκαλώντας νέο σοκ στις ΗΠΑ και δη στις οικογένειες των θυμάτων, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση απο τους ιατρούς, παραμένουν στο νοσοκομείο συνολικά 27 τραυματίες απο την επίθεση στο κλαμπ, εκ των οποίων οι 6 στην Εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Ομάρ Ματίν

Εν τω μεταξύ, τίποτα στο σπίτι του άνδρα που σκόρπισε το θάνατο στο Ορλάντο δεν προμήνυε έναν τρομοκράτη ή έναν ακραίο άνθρωπο.  Μάλιστα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «παιδικό» το οποίο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι γεμάτο με ήρωες του Star Wars.

 

 

 

 

 

 

Παντού στο χώρο υπάρχουν παιχνίδια και φωτογραφίες του 3χρονου γιου του.

 

 

 

Πρόκειται για τις πρώτες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του, Νουρ Ζαχι Σαλμάν, η οποία ανακρίνεται από το FBI.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο νεαρός άνδρας σχεδίαζε επίθεση στην Walt Disney World, ενώ πηγές του FBI αποκαλύπτουν ότι κατέβαζε συχνά βίντεο με περιεχόμενο που σχετίζεται με τον ISIS.