X

Ορλάντο: To “Σ’ αγαπώ” του μακελάρη την ώρα της σφαγής

Μηνύματα στη σύζυγό του έστειλε ο δράστης την ώρα που σκορπούσε τον τρόμο στο κλαμπ. Βίντε ο ντοκουμέντο της ομηρίας στις τουαλέτες.

Ant1news

Μηνύματα στα κινητά τους αντάλλαξαν ο Ομάρ Ματίν και η σύζυγός του την ώρα  του μακελειού στο κλαμπ Pulse του Ορλάντο, σύμφωνα με τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Τη νύχτα της σφαγής η Νουρ Σαλμάν, σύζυγος του δράστη, πήρε μια κλήση από την μητέρα του Ματίν η οποία την ρώτησε αν ήξερε που βρισκόταν ο άντρας της.

Η Σαλμάν έστειλε μήνυμα στον Ματίν ρωτώντας τον «πού είσαι;» με τον ίδιο να της στέλνει: «βλέπεις τι γίνεται; Σ αγαπώ μωρό μου».

Η Σαλμάν προσπάθησε να καλέσει τον Ματίν αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας ο Ματίν ήταν ενεργός στο facebook πριν και κατά τη διάρκεια της σφαγής.

Επίσης, έψαξε στο διαδίκτυο τις λέξεις "Pulse Orlando" και «πυροβολισμοί».

Στο μεταξύ νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Τις τραγικές στιγμές που έζησε στις τουαλέτες του Pulse, τράβηξε σε βίντεο με το κινητό του ένας από τους θαμώνες.

Ο Miguel Leiva κρύφτηκε στις τουαλέτες, μαζί με ακόμα είκοσι άτομα, με την ελπίδα να τους σώσουν οι Αρχές, ενώ ο Ομάρ Ματίν πυροβολούσε και σκότωνε κόσμο μέσα στο μαγαζί.

Μεταξύ των ατόμων που είχαν κρυφτεί, βρίσκονταν και τραυματίες, κάποιοι από τους οποίους υπέκυψαν.

Όπως δήλωσε ο νεαρός Miguel, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με το βίντεο, το τράβηξε για να το στείλει στην κοπέλα του, όταν εκείνη έμαθε ότι βρισκόταν στο σημείο του μακελειού.